Capital.ba

Sretnom Francuzu 184 miliona funti

16.10.2021. / 14:10

LONDON – Džek pot lutrije “Euromilions” u vrijednosti od rekordnih 184 miliona funti konačno je izvučen, a sretni dobitnik je Francuz, saopštila je Nacionalna lutrija Britanije.

loto

Foto: Pixabay

Izvučeni su dobitni brojevi 21, 26, 31, 34, 49 i dodatni takozvani brojevi sretne zvijezde 02 i 05, javlja “Skaj njuz”.

Dobitnik koji ima 60 dana da preuzme dobitak moći će da računa da je bogatiji od pjevačice Adel, čije se neto bogatstvo procjenjuje na 130 miliona funti, piše “Sandej tajms”.

Fond za naredno izvlačenje džekpota je oko 14 miliona funti.

Od početka godine pet dobitnika dobilo je džekpot lutrije “Euromilions”, uključujući anonimne dobitnike od 122 miliona u aprilu i 111 miliona funti u junu.

“Euromilions” je trannacionalna lutrija koja se igra u devet evropskih zemalja. Izvlačenje je utorkom i petkom uveče sa minimalno zagarantovanim džekpotom od 17 miliona evra, što se može povećati i do impresivnih 230 miliona evra. Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!