Spejsi opet pred sudom: 7 novih optužbi za seksualne napade

Izvor: B92, 16.Nov.2022, 13:42

Spejsi opet pred sudom: 7 novih optužbi za seksualne napade

Kevin Spejsi je danas ponovo optužen za još sedam seksualnih napada u Velikoj Britaniji - povrh pet sa kojima se već suočava dok je bio umetnički direktor londonskog pozorišta Old Vic.

Holivudsku zvezdu i oskarovca (63) tužilaštvo će optužiti za niz seksualnih napada na jednog muškarca između 2001. i 2004. godine.

Optužbe uključuju tri tačke za nepristojan napad, tri tačke za seksualni napad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i jednu tačku za navođenje osobe da se upusti u seksualnu aktivnost bez pristanka - sve za istu navodnu žrtvu.

Očekuje se da će se poznati glumac suočiti sa suđenjem koje će trajati od tri do četiri nedelje, a planirano je da počne 6. juna sledeće godine.

Podsetimo, Spejsi je već optužen za niz seksualnih napada na trojicu muškaraca u Londonu i Glosterširu između 2005. i 2013. dok je bio umetnički direktor pozorišta Old Vic. Spejsi je negirao navodna krivična dela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.