Snima se četvrti deo filma Dnevnik Bridžit Džouns

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 16:21

Snima se četvrti deo filma "Dnevnik Bridžit Džouns"

Evo šta nas čeka u nastavku priče.

Sve je spremno za početak snimanja četvrtog filma o Bridžit Džouns, koje počinje u maju, u Londonu, piše The Mail.

Datum premijere tek treba da bude potvrđen, a Rene Zelveger će ponoviti ulogu protagonistkinje.

Treći deo je prikazan pre šest godina. Bridžit je saznala da je trudna i pokušala da otkrije ko je otac njenog deteta. Odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da se uda za Marka Darsija.

Novi film biće fokusiran na priču o glavnoj junakinji u ulozi majke i baziran na romanu Helen Filding iz 2013. godine "Bridget Jones: Mad About The Boy", u kojoj je Mark umro, a Bridžit postala udovica.

Bridžit kao novopečena samohrana majka pokušava da pronađe ravnotežu u vaspitanju svog sina i korišćenju aplikacija za sastanke. Ona je u knjizi ostala udovica nakon što je njenog muža raznela mina dok je vodio pregovore u Sudanu.

Nejasno je koliko će radnja filma biti bliska radnji knjige, ali s obzirom na premisu da ceo serijal govori o njenom iskustvu kao slobodne žene, čini se verovatnim da će lik Kolina Firta biti ubijen.

Srbija Danas/The Mail

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.