Slavna pevačica otkazala koncert nekoliko sati pre nastupa: Jako sam bolesna

Izvor: B92, 12.Jun.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavna pevačica otkazala koncert nekoliko sati pre nastupa: "Jako sam bolesna"

Demi Lovato otkazala je zbog bolesti nastup koji se juče trebalo da održi u Areni O2 u Londonu. Pevačica se povukla samo nekoliko sati pre početka.

''Pišem ovo kroz suze zbog frustracije i tuge jer moram da otkažem koncert. Jako sam bolesna, otekle su mi glasne žice i doktor mi je preporučio da večeras ne pevam jer bi to moglo da ugrozi celu turneju i predstojeće koncerte. Jako mi je žao što moram da razočaram >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoje obožavaoce u Londonu, među kojima ima nekih koji su satima putovali da bi me videli i čuli'', napisala je iskreno pevačica na svom profilu na Tvtiteru.

Ona je rekla i da će svi koji su kupili karte moći da ih iskoriste naknadno.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slavna pevačica otkazala koncert nekoliko sati pre nastupa

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2018

Demi Lovato otkazala je zbog bolesti nastup koji se juče trebalo da održi u O2 Areni u Londonu. Pevačica se povukla samo nekoliko sati pre početka...- Pišem ovo kroz suze zbog frustracije i tuge jer moram da otkažem koncert. Jako sam bolesna, otekle su mi glasne žice i doktor mi je preporučio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.