Skripaljeva rođaka: Sergej je verovatno mrtav

Izvor: Večernje novosti, 12.Jan.2019, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skripaljeva rođaka: Sergej je verovatno mrtav

Nećaka dvostrukog agenta Sergeja Skripalja koji je prošle godine otrovan u Britaniji a za šta je London optužio Moskvu, tvrdi da je on "verovatno mrtav". Viktorija Skripalj, nećaka dvostrukog agenta Sergeja Skripalja koji je prošle godine otrovan u Britaniji a za šta je London optužio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Moskvu, tvrdi da je on "verovatno mrtav"."Julija (Sergejeva ćerka) nije zvala nijednog člana porodice. Sergej Viktorovič Skripalj je verovatno mrtav. Kao prvo, nije kontaktirao svoju majku, a kao drugo, jeste li ga videli posle svega što se desilo? Nisu nam pokazali čak ni fotografije", istakla je Viktorija Skripalj.Ona je za Tas s rekla da je Skripaljeva majka, a njena baka, Jelena odustala od puta u Britaniju iz zdravstvenih razloga.Prema ranijem pisanju medija, njih dve su planirale da apliciraju za britansku vizu krajem 2018. godine, ali je Viktorija odbijena."Baka sigurno neće ići tamo, mada želi, ali joj to zdravstveno stanje ne dozvoljava. Ona ima 91 godinu i ne oseća se dobro, jedva se kreće", rekla je Viktorija Skripalj i dodala da ni ona ne planira da sad ide u Britaniju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sergej je verovatno mrtav"

Izvor: B92, 12.Jan.2019

Viktorija Skripalj, nećaka agenta Sergeja Skripalja koji je prošle godine otrovan u VB za šta je London optužio Moskvu, tvrdi da je on "verovatno mrtav"..."Julija (Sergejeva ćerka) nije zvala nijednog člana porodice. Sergej Viktorovič Skripalj je verovatno mrtav. Kao prvo, nije kontaktirao svoju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.