Viktorija Skripalj: Sergej je verovatno mrtav

Nećaka dvostrukog agenta Sergeja Skripalja Viktorija Skripalj tvrdi da je on "verovatno mrtav". On je prošle godine otrovan u Velikoj Britaniji, za šta je London optužio Moskvu.

Viktorija Skripalj je rekla da nisu videli čak ni fotografije Sergeja Skripalja.

"Julija (Sergejeva ćerka) nije zvala nijednog člana porodice. Sergej Viktorovič Skripalj je verovatno mrtav. Kao prvo, nije kontaktirao svoju majku, a kao drugo, jeste li ga videli posle svega što se desilo? Nisu nam pokazali čak ni fotografije", istakla je Viktorija Skripalj.

Ona je za Tas rekla da je Skripaljeva majka, a njena baka, Jelena odustala od puta u Britaniju iz zdravstvenih razloga.

Prema ranijem pisanju medija, njih dve su planirale da apliciraju za britansku vizu krajem 2018. godine, ali je Viktorija odbijena.

"Baka sigurno neće ići tamo, mada želi, ali joj to zdravstveno stanje ne dozvoljava. Ona ima 91 godinu i ne oseća se dobro, jedva se kreće", rekla je Viktorija Skripalj i dodala da ni ona ne planira da sad ide u Britaniju.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво