Sinoć odigrao najskuplju utakmicu na svetu, uskoro se vraća u Čelsi?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinoć odigrao najskuplju utakmicu na svetu, uskoro se vraća u Čelsi?

Napadač bi naredne sezone mogao da dobije priliku da pokaže šta zna.

Politika kluba iz Londona oko transfera mladih igrača ih je na kraju i papreno koštala, Čelsi čeka transfer suspenzija u narednim prelaznim rokovima.

Juče se završila "najskuplja" utakmica u Engleskoj, Aston Vila je dobila Lampardov Derbi sa 2:1 i obezbedila učešće u narednoj sezoni Premijer lige.

Jedan od junaka tima iz Čempionšipa jeste Tejmi Abraham, mladi napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji se nalazi na pozajmici upravo iz Čelsija.

Uzimajući u obzir nemogućnost dovođenja igrača u letnjem, prelaznom roku "Plavci" bi trebalo da razmisle o povratku svog akademca. Sa strane igrača, izbor je već napravljen.

"Cilj mi je da igram na najvišem mogućem nivou, tim poput Čelsija uvek ima svetske igrače. Što se mene tiče ja verujem u sebe, ako Čelsi kaže da sam im potreban onda dolazim. Želim da igram i postižem golove", izjavio je Abraham za Gardijan.

Sada je sve na "Plavcima", Tejmi se za par dana vraća u klub. Aston Vila je već pokazala želju da ga zadrži, a možda i otkupi.

Da li je zaslužio svoju šansu u Londonu?
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.