Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Mar.2015, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestorica uhapšena zbog upada u sinagogu u Londonu

Šest muškaraca uhapšeno je u Britaniji nakon nasilnog ulaska u sinagogu, koji je policija opisala kao antisemitski incident.

Kako je preneo BBC, policija je saopštila da su oni u pijanom stanju napustili obližnju zabavu i krenuli ka sinagogi na Stamford Hilu, u severnom Londonu. Jedan čovek koji je pokušao da ih zaustavi dobio je udarac u lice, izvestio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << BBC.

On je prebačen u bolnicu, ali nije teže povređen. Šestorica ljudi uhapšena je zbog narušavanja javnog reda i napada, a policija je saopštila da je jedan od njih napravio imao antisemitski komentar.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanija: Šestoro uhapšeno posle upada na sinagogu

Izvor: Studio B, 22.Mar.2015

Šest muškaraca uhapšeno je danas u Britaniji nakon nasilnog ulaska u sinagogu, koji je policija opisala kao antisemitski incident...Kako je preneo BBC, policija je saopštila da su oni u pijanom stanju napustili obližnju zabavu i krenuli ka sinagogi na Stamford Hilu, u severnom Londonu...Jedan čovek...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.