Sećate li se Meta Vokera? I on bodri orlove

Izvor: Mondo, 24.Jun.2018, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li se Meta Vokera? I on bodri "orlove"

Simpatični Englez u Rusiji navijao za naše fudbalere.

Foto: MONDO/Matt Walker

Krajem prošle godine na MONDU ste mogli da čitate intervju sa simpatičnim Englezom, Metom Vokerom iz Londona, koji je na poslu tražio godinu i po dana neplaćenog odsustva kako bi ispunio svoj cilj - da poseti svih 55 država članica UEFA i u njima odgleda najmanje jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fudbalsku utakmicu bilo kog ranga takmičenja.

Neka čeka posao, vreme je za fudbal i putovanja!

Taj cilj je ostvario, ali se očigledno nije zasitio fudbala. Eno ga trenutno u Rusiji na Svetskom prvenstvu, odakle nam se javio fotografijom i porukom da je uz naše "orlove".

Nažalost, nije im doneo sreću u duelu sa Švajcarskom, ali nada se da će biti bolje u sredu protiv Brazila i da će jedan od njegovih omiljenih igrača - Aleksandar Mitrović, uspeti da golovima omogući senzaciju i plasman u osminu finala.

Neka mu se ta želja ispuni!
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.