Sećanje na legendarnog Đodu: Jednom prilikom je otkrio kako je IZGUBIO OKO, i kako su mu Srbi u Londonu spasili ŽIVOT (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 25.Feb.2020, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećanje na legendarnog Đodu: Jednom prilikom je otkrio kako je IZGUBIO OKO, i kako su mu Srbi u Londonu spasili ŽIVOT (VIDEO)

Proslavio se istoimenom ulogom u našoj kultnoj seriji i osvojio srca miliona gledalaca u Srbiji a i šire MIROLjUB Trošić Đoda iz sela Medveđa kod Trstenika, nastavnik muzike, seljak i "lokalni" glumac- popularni Đoda iz serije "Selo gori, a baba se češlja", umro je u 72. godini života. Proslavio se istoimenom ulogom u našoj kultnoj seriji i osvojio srca miliona gledalaca u Srbiji, u svim zemljama eks >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Jugoslavije i širom srpske dijaspore, koja ga je zavolela kao dobroćudnog seoskog samotnjaka i bekriju. Pre nekoliko je gostovao i u Amidži šou i ispričao neke detalje iz svog života koji su bili nepoznati javnosti. Pročitajte još - Preminuo Đoda iz serije "Selo gori, a baba se češlja" Đodin prijatelj je ispričao da je Miroljub umalo nastradao kada ga je tokom bezazlene dečije igre u selu, pogodila strela u oko, a potom se nadovezao Radoš Bajić koji je opisao kako je Đoda doživeo moždani udar u Londonu, i kako su tamošnji Srbi skupili više od 70.000 funti za njegovo lečenje. "Đoda peti" kako je govorio da mu je nadimak, koji se u njegovoj familiji proteže još od njegovog čukundede Đorđa, govorio je kako je sa serijom "Selo gori a baba se češlja" počeo da živi novi život. - Zahvaljujući Radošu i ovoj seriji, već tri godine ne okušam alkohol. Reko Radoš: "Ako se opet propiješ, u seriji te više nema, začas ima d! A, meni se baš dopalo da glumim, ustvari da budem ja, i otad ne pijem. Bogami, ni finansijski se ne prolazi loše, stali smo na noge i ja i porodica, da i ne govorim o popularnosti, govorio je Đoda.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Rober iz serije „Korak napred“ je i dalje neviđeni frajer!

Izvor: 011vodič.com, 26.Feb.2020, 15:10

Popularni glumac osvojio je srca žena širom sveta, zavoleo je pevačicu, a po mišljenju mnogih, danas izgleda bolje nego ikad i stari šarm ga nije napustio. Španska serija „Korak napred“ bila je mnogo popularna u Srbiji, a miljenik svih devojaka bio je Migel Anhel Munjoz.. Foto: YouTube/printscreen. On...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.