Preminuo Đoda iz serije Selo gori, a baba se češlja

Izvor: Večernje novosti, 25.Feb.2020, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Đoda iz serije "Selo gori, a baba se češlja"

Glumac Miroljub Trošić, poznatiji kao Đoda iz serije "Selo gori, a baba se češlja", umro je u 72. godini Glumac Miroljub Trošić, poznatiji kao Đoda iz serije "Selo gori, a baba se češlja", umro je u 72. godini.Proslavio se istoimenom ulogom u seriji i osvojio srca miliona gledalaca u Srbiji, a i širom srpske dijaspore, koja ga je zavolela kao dobroćudnog seoskog samotnjaka i bekriju.Miroljub Trošić jeiz sela Medveđa kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Trstenika, bio jenastavnik muzike, seljak i glumac naturščik.Njegov talenat za glumu otkrio je njegov zemljak, drug iz detinjstva i prijatelj Radoš Bajić, koji mu je poverio jednu od glavnih uloga u seriji.- Đoda je lik iz mog detinjstva i mladosti, iz vremena zajedničkog školovanja u muzičkoj školi u Nišu i nezaboravnih druženja na obalama Morave, koju smo podjednako voleli. Bio je i ostao svoj, beskrajno dobar i talentovan. On je proslavio "Selo gori" i "Selo gori" je proslavilo njega. Živeo je kako je hteo i otišao je kako je hteo - izjavio je danas Radoš Bajić. Đoda je iza sebe ostavio veliku porodicu i petoro unučadi.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Đoda iz serije "Selo gori, a baba se češlja"

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2020

Glumac Miroljub Trošić, poznatiji kao Đoda iz serije "Selo gori, a baba se češlja", umro je u 72. godini

Nastavak na Nezavisne Novine...

Preminuo Đoda iz serije "Selo gori, a baba se češlja"

Izvor: B92, 25.Feb.2020

Glumac Miroljub Trošić, poznatiji kao Đoda iz serije "Selo gori, a baba se češlja", umro je u 72. godini..Proslavio se istoimenom ulogom u seriji i osvojio srca miliona gledalaca u Srbiji, a i širom srpske dijaspore, koja ga je zavolela kao dobroćudnog seoskog samotnjaka i bekriju...Miroljub...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.