Sarkozi: Poslednja šansa za Evropu

Izvor: S media, 09.Dec.2011, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarkozi: Poslednja šansa za Evropu

"Treba odmah odlučiti. Što budemo više kasnili s donošenjem odluke, to će ona više stajati, biti manje delotvorna (...). Ako danas ne bude dogovora, nećemo imati drugu priliku", rekao je Sarkozi.

London između Pariza i Berlina

Sledeća godina biće još teža

Sarkozi je podsetio da Francuska i Nemačka podupiru >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dogovor 27 država članica, ali i ponovio da su, u slučaju teškoća, spremne da potpišu dogovor sa samo 17 članica evrozone.

"Evropa nikad nije bila toliko potrebna, nikad nije bila toliko u opasnosti. Nikad toliko zemalja nije želelo da pristupi EU, nikad opasnost od raspada Evrope nije bila tako velika", ocenio je francuski predsednik.

(Business.hr/Hina)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.