Sari od besa progovorio italijanski, Pipita neće promeniti ništa, u Juventusu trljaju ruke!

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari od besa progovorio italijanski, Pipita neće promeniti ništa, u Juventusu trljaju ruke!

Odjeci londonskog derbija, gotovo nikada nismo videli Sarija ovako besnog. Juve dobio premiju?

Poraz Čelsija u londonskom derbiju protiv Arsenala je teško pao Mauriciju Sariju. Obratio se na italijanskom kako bi bio siguran da će njegova poruka biti preneta igračima.

"Neverovatno sam besan, ovo je poraz našeg mentaliteta, našeg mentalnog pristupa, kao i protiv Totenhema, mislio sam da smo preležali dečje bolesti, izgleda da nije tako", započeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Sari.

"Nismo agresivni, nemamo tu vrstu potebe da se žrtvujemo, nemamo tu oštrinu, treba nam vreme, ili novi igrači. Ovo nije tim koji će dobijati mečeve borbom, nemamo tu karakteristiku. Ali, nismo ni igrali fudbal, nismo pritiskali, nismo igrali brzo, već sa sedam ili osam dodira. Potrebna je novi stav, na ovom nivou nema straha od odgovornosti, ako to imate, ne treba ni da igrate za jedan ovakav klub", neuobičajeno oštar je bio Italijan.

Kritike pljušte, Žorginjo se izgubio, on defanzivno slabo doprinosi, ali pada na onome gde je najjači organizaciji igre. Uz to, Kante je van forme, David Luiz takođe, nema pravog napadača.

Ipak, mediji u Engleskoj smatraju da ni izvesni dolazak Iguaina ne može puno da promeni, ako ekipa bude igrala ovako, Argentinac nije fudbaler koji će sam stvoriti šansu.

Sa druge strane, analizira se igra Remzija koji je na terenu bio sedamdesetak minuta i tvrdi da u Juventusu trljaju ruke, da shvataju da su dobili igrača koji može da popuni nekoliko mesta, ali i da igra iza dva špica što je nešto što će Alegriju itekako prijati.

U svakom slučaju, Čelsi je u krizi, Arsenal i Junajted definitivno u trci za Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SARI BESAN KAO RIS: Ovo je neprihvatljivo! Ove igrače je teško motivisati!

Izvor: Kurir, 20.Jan.2019

Tener Čelsija Maurisio Sari kipteo je od besa nakon poraza od Arsenala 2:0 u derbiju Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.