Sari od besa progovorio italijanski, Pipita neće promeniti ništa, u Juventusu trljaju ruke!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 20.01.2019.
11:14
Izvor: Sportske.net

Odjeci londonskog derbija, gotovo nikada nismo videli Sarija ovako besnog. Juve dobio premiju?

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Poraz Čelsija u londonskom derbiju protiv Arsenala je teško pao Mauriciju Sariju. Obratio se na italijanskom kako bi bio siguran da će njegova poruka biti preneta igračima.

"Neverovatno sam besan, ovo je poraz našeg mentaliteta, našeg mentalnog pristupa, kao i protiv Totenhema, mislio sam da smo preležali dečje bolesti, izgleda da nije tako", započeo je Sari.

"Nismo agresivni, nemamo tu vrstu potebe da se žrtvujemo, nemamo tu oštrinu, treba nam vreme, ili novi igrači. Ovo nije tim koji će dobijati mečeve borbom, nemamo tu karakteristiku. Ali, nismo ni igrali fudbal, nismo pritiskali, nismo igrali brzo, već sa sedam ili osam dodira. Potrebna je novi stav, na ovom nivou nema straha od odgovornosti, ako to imate, ne treba ni da igrate za jedan ovakav klub", neuobičajeno oštar je bio Italijan.

Kritike pljušte, Žorginjo se izgubio, on defanzivno slabo doprinosi, ali pada na onome gde je najjači organizaciji igre. Uz to, Kante je van forme, David Luiz takođe, nema pravog napadača.

Ipak, mediji u Engleskoj smatraju da ni izvesni dolazak Iguaina ne može puno da promeni, ako ekipa bude igrala ovako, Argentinac nije fudbaler koji će sam stvoriti šansu.

Sa druge strane, analizira se igra Remzija koji je na terenu bio sedamdesetak minuta i tvrdi da u Juventusu trljaju ruke, da shvataju da su dobili igrača koji može da popuni nekoliko mesta, ali i da igra iza dva špica što je nešto što će Alegriju itekako prijati.

U svakom slučaju, Čelsi je u krizi, Arsenal i Junajted definitivno u trci za Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Devil born 1878
Sunday, 20.01.2019
12:47

Celzi ispod junajteda i arsenala na kraju to vec vrapci znaju, nije mali klub dzabe mali klub

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 20.01.2019
20:50

ma prestanimo neke klubove zvati malim ili plastikom ili sta sve vec ne Nije ok Jasno je da Chelsea nije ni blizu gigantu kakav je United ali to ne znaci da ih moras vrijedati

avatar
1905
Monday, 21.01.2019
00:36

Ne zanosi se. Još nam leđa gledate. Pozdrav, ne vidimo se u Evropi dogodine. Na vašu žalost.

avatar
Андер Ерера
Sunday, 20.01.2019
12:33

Očigledni su moderni igrači nezgodni za rad. Ovo što Sari govori za igrače Čelzija, kako nema osjećaja odgovornosti, borbe, oštrine, to sam često osjećao da je slučaj sa Junajtedovim igračima u zadnjih 5 i po godina, od 2014. posebno kako su otišli Evra, Rio, Vida. Nekako kao da se igrači dignu da odigraju dobro 4,5 utakmica a onda neizbježan kiks. Inače da je ovo Murinjo rekao svi bi ga provukli kroz blato.

avatar
SuperFrank8
Monday, 21.01.2019
00:06

Tačno tako, 98% mladih igrača kad god je teško će traziti izgovore i promenu kluba itd, niko ne ume da se nosi sa pritiskom i odgovornošću, svi igraju najbolje u prvih par meseci kad se promeni trener dok ne nadu mane i tom treneru pa krenu da se dure opet i kukaju kako sve ne valja.. Morata je primer toga, čovek koji zna da igra fudbal i svi znaju da zna ali na prvom pritisku ništa od njega, slično je i vama bilo sa Pogbom, kad je otišao specijalni i spao pritisak sa njega kao da je nov igrač. Čast izuzetcima.

avatar
Андер Ерера
Tuesday, 22.01.2019
13:01

Pogba se često nije trudio ni prije svađe sa Pogbom. Šteta što sve zaboravljamo tako brzo. Uglavnom, sve si rekao. Igrača starog kova je sve manje, neka nova vremena.

avatar
Red Demon
Sunday, 20.01.2019
12:32

Neverovatno je da Arsenal prodaje Remzija za 0. Pa mogli su uzeti 50 mil. za njega.

avatar
Japanac
Sunday, 20.01.2019
13:55

Nisu ga prodali za 0...isteko mu je ugovor

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 20.01.2019
20:51

cudni su kadkad ti vlasnici klubova Zaista kadkad nemaju smisla za biznis barem to