SRPSKA MUZIKA SE SLUŠA SVUDA: Marko Grujić uz aktuelan HIT poslao zanimljivu poruku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2017, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA MUZIKA SE SLUŠA SVUDA: Marko Grujić uz aktuelan HIT poslao zanimljivu poruku (FOTO)

Fudbaler Liverpula uživa u Londonu.

Srpski fudbaler Marko Grujić već dugo živi u Engleskoj, ali i te kako voli da sluša naše izvođače, pa neretko na društvenim mrežama objavljuje statuse i slike na kojima pokazuje da im nedostaje Srbija. Tako je ovoga puta postavio na Instagram storiju interesantnu fotku.

SLAVI NA TVITERU: Karleuša oduševljena zbog Tošića (VIDEO+FOTO)

Iza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovih filmova se kriju istinite priče sportista koji su teškom mukom stigli do uspeha (VIDEO)

Slika je iz njegovog automobila na kojoj se vidi da sluša najnoviji hit Željka Joksimovića ‚Milimetar‘, a ostavio je i poruku – Celo <3, aludirajući na stih iz popularne pesme.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.