SRBIN U SERIJI MitroGOL ga opet dao, ali Fulam poražen

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN U SERIJI MitroGOL ga opet dao, ali Fulam poražen

Četvrti uzastopni meč u Čempionšipu i četvrti gol u nizu srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića. Ipak, navijači tima sa Krejven Kotidža nisu imali razloga za slavlje jer je Notingem Forest odneo bodove iz Londona – 2:1 u petom kolu drugog ranga takmičenja u Engleskoj.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Volvsa protiv Barnlija je 1.70. Meč se igra u nedelju od 17.30.
Gosti su vodili 2:0, a utešni pogodak u 81. minutu delo je Srbina, na asistenciju Kamare. Mitrović >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je odlično pratio akciju i desnom nogom sa oko 13, 14 metara poslao loptu u mrežu.
U finišu meča igrala se viktorija ispred gola “šumara”, ali rezultat se nije menjao. Bio je ovo drugi poraz Fulama ove sezone i nagoveštaj da će biti teško timu iz Londona da se vrati u elitu.
Ipak, posle pet kola, Fulam je u vrhu sa devet bodova, a trenutno je na mesto koje vodi u baraž. Ali, šampionat je tek počeo. Druga engleska liga je poznata kao nepredvidiva, gde ne postoje favoriti.
Pogledajte golove sa Krejven Kotidža!


The post SRBIN U SERIJI MitroGOL ga opet dao, ali Fulam poražen appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

LA LIGA Dmitrović odoleo u Pamploni

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019

Prazne puške u Pamplonu u prvom meču subotnjeg programa u drugom kolu La Lige. Osasuna i Eibar su odigrali dosadan susret koji je završen bez pobednika – 0:0.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Selte protiv Valensije je 3.10. Meč se igra u subotu od 21 čas u Vigu.. Za 90 minuta samo je upućen...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.