SNIMAK TERORA Ovo je trenutak kada se napadač zaleteo kolima u ljude na mostu

Izvor: Blic, 23.Mar.2017, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMAK TERORA Ovo je trenutak kada se napadač zaleteo kolima u ljude na mostu

Na internetu se pojavio snimak na kome se vidi kako napadač u Londonu vozi po Vestminsterskom mostu i zaleće se u ljude. U napadu je stradalo četiri osobe, a napadač je ubijen.

Napadač je jurio kolima po mostu i povredio veliki broj ljudi. Na snimku se vidi i trenutak kada jedna žena pada u reku, a za sada se ne zna da li je on skočila da se spase ili ju je vozilo odbacilo.

Ona je spasena iz reke i van životne opasnosti je.

Napadač je sa mosta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pobegao ka britanskom parlamentu sa nožem u rukama, gde se sukobio sa policijom i ubio jednog policajca koji nije bio naoružan.

Naoružani službenici su na licu mesta upucali napadača.

Troje osoba je u međuvremenu preminulo od posledica povreda, a nekoliko osoba je teško ranjeno i zbrinuto je u bolnici.

Policija tretira napad kao teroristički čin i nakon njega je sprovela racije u kojima je do sada uhapšeno sedam osoba.

- Pretražili smo šest adresa i uhapsili sedam osoba. Racije u Birmingemu i drugim delovima zemlje će se nastaviti - rekao je novinarima šef službe za borbu protiv terorizma Mark Rouli, prenosi Rojters.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SNIMAK TERORA Napadač se zaleće u ljude na mostu, ŽENA PADA U TEMZU

Izvor: Blic, 23.Mar.2017

Na internetu se pojavio snimak na kome se vidi kako napadač u Londonu vozi po Vestminsterskom mostu i zaleće se u ljude. U napadu je stradalo četiri osobe, a napadač je ubijen...Napadač je jurio kolima po mostu i povredio veliki broj ljudi. Na snimku se vidi i trenutak kada jedna žena pada u reku,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.