SITI UBEDLJIV PROTIV BLEKBURNA, PRVENAC SAVIĆA

Izvor: Kurir, 01.Okt.2011, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SITI UBEDLJIV PROTIV BLEKBURNA, PRVENAC SAVIĆA

LONDON - Ekipa Mančester sitija danas je ubedljivo savladala domaći Blekburn sa 4:0 u utakmici sedmog kola prvenstva Engleske, a svoj prvi pogodak u dresu "građana" dao je nekadašnji igrač Partizana Stefan Savić.

Savić je u 87. minutu odlično reagovao posle kornera koji je izveo Samir Nasri i glavom poslao loptu u mrežu. Prethodno su golove za goste postigli Adam Džonson u 57, Mario Baloteli u 59. i Nasri u 73. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << minutu. Na terenu je bio još jedan bivši igrač beogradskih crno-belih, Radosav Petrović koji je odigrao svih 90 minuta u timu Blekburna.

Siti je ostao na deobi prvog mesta sa gradskim rivalom, Junajtedom koji je kod kuće savladao Norič sa 2:0. Pogotke za aktuelnog šampiona Engleske postigli su Anderson u 68. i Dani Velbek u 87. minutu. Ekipa Vulverhemptona izgubila je na svom terenu od Njukasla sa 2:1, a reprezentativca Srbije Nenada Milijaša nije bilo ni na klupi domaćina.

Ranije danas u gradskom derbiju, Liverpul je kao gost savladao Everton sa 2:0, a pogotke su postigli Endi Kerol u 71. i Luis Suarez u 82. minutu. Domaćin je bio sa igračem manje na terenu od 23. minuta, kada je crveni karton zaradio DŽek Rodvel zbog oštrog prekršaja na Suarezu.

Rezultati utakmica sedmog kola Premijer lige:

Everton - Liverpul 0:2

Blekburn - Mančester siti 0:4

Mančester junajted - Norič 2:0

Vulverhempton - Njukasl 1:2

Aston Vila - Vigan 2:0

Sanderlend - VBA 2:2

Sutra igraju: Bolton - Čelsi, Fulam - KPR, Svonsi - Stouk, Totenhem - Arsenal.

Tabela: Mančester junajted 19, Mančester siti 19, Njukasl 15, Čelsi 13, Liverpul 13, Aston Vila 11, Totenhem 9, itd.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.