Ronaldova parada preko Georgine (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2018, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldova parada preko Georgine (video)

Moraće na časove kod Vojčeha Ščešnjeg Juventusov superstar.

Preneli smo ranije da je Kristijano Ronaldo stigao u London kako bi na delu video najboljeg tenisera sveta.

Fudbaler Juventusa zauzeo je svoje mesto u "O2 Areni", a bio je u društvu svoje lepše polovine Georgine Rodriges i sina Kristijana Juniora.

Pre početka meča između Novaka Đokovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Džona Iznera zabeležena je komična situacija u loži Ronaldovih. Kristijano je u želji da stigne do loptice napravio "paradu" preko Georgine, ali nije najspretnije reagovao.

Na kraju je Kristijano Junior stigao do lopte i vratio je na teren.

Novak Đoković je u meču koji je trajao 75 minuta prikazao sjajnu igru i lako stigao do prve pobede (6:4, 6:3) na finalnom ATP turniru u Londonu.

Ronaldo at the #ATPFinals  pic.twitter.com/0DFVF51yiZ

— José Morgado (@josemorgado) 12. новембар 2018.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SIGURNO MU SE SVIDEO MOJ CRNO-BELI DRES: Novak Đoković o dolasku Kristijana Ronalda u O2 Arenu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 13.Nov.2018

Kristijano Ronaldo je u pratnji nevenčane supruge Georgine i sina Kristijana Ronalda Juniora došao u London da gleda meč Novaka Đokovića, što je izazvalo veliku pažnju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.