Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2021, 23:57

REZZIME DANA (subota):

Pogledajte ko vam je doneo novac 18. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO:

LIVERPUL - KRISTAL PALAS ( >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:0

U Liverpulu su znali na koga mogu da se oslone protiv Palasa. Iz sezone u sezonu, kada dođe na red meč sa Liverpulom i na teren istrči Sadio Mane, fudbalerima londonskog kluba se prevrne utroba jer znaju da će Senegalac pronaći način da im ćušne loptu u mrežu. Mane je krajem prvog poluvremena čak deveti put uzastopno pogodio protiv londoskih Orlova - nijedan igrač u istoriji Premijer lige nije vezao toliko uzastopnih golgeterski produktivnih mečeva protiv istog protivnika.

Opširnije OVDE.

INTER - BOLONJA (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 6:1

Bolonja je došla da se nadigrava sa Interom, ali je posle samo šest minuta dobila udarac u bradu od kojeg se više nije poremetila. Stala je sabijena u ćošak i trpela udarac za udarcom sa svih strana, sa svih pozicija, samo što u ovom okršaju sudija nije mogao da se smiluje i označi kraj pre 90. minuta.

Opširnije OVDE.

BARNLI - ARSENAL (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 0:1

Posle pet odigranih rundi, situacija na tabeli deluje neuporedivo bolje u odnosu na agoniju i nula bodova iz prva tri meča. Na minimalac protiv Noriča, Tobdžije su zalepile trijumf istim rezultatom u meču sa Barnlijem. Igra je još daleko od blistave, ali u okolnostima u kojima se Artetina ekipa nalazi, najvažnije je da se nižu pobede i sakupljaju bodovi.

Opširnije OVDE.

SALERNITANA - ATALANTA (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 0:1

Teški dani su konačno iza Atalante. Ekipa iz Bergama je teškom mukom odnela bodove iz Salerna, ali je stigla do druge pobede u sezoni, koja ju je dovela do sedmog mesta na tabeli Serije A. Igrač odluke bio je snažni Duvan Zapata, koji se odlično snašao u 75. minutu, nakon dobrog prodora i dodavanja Josipa Iličića.

Opširnije OVDE.

AJAKS - KAMBUR (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 9:1

Demoliravši Kambur 9:0 Ajaks je preuzeo lidersku poziciju u šampionatu Holandije, a značajan doprinos u ubedljivoj pobedi imao je srpski reprezentativac Dušan Tadić koji je uz gol zabeležio i dve asistencije. Sa dva proigravanja srpski vezni fudbaler je stigao do 101 asistencije u Erediviziji i tako postao prvi igrač u ovom veku sa trocifrenim brojem nameštenih pogodaka u Holandiji.

Opširnije OVDE.

PLZENJ - BUĐEJOVICE (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:1

Plzenj je morao zaobilaznim putem do tri boda u ovoj utakmici. Domaćin se dosta pomučio, primio je i gol u 53. minutu, ali je na kraju uspeo da stigne do preokreta. Radim Reznik je izjednačio u 69. minutu, dok je konačan rezultat deset minuta kasnije postavio Lukas Hejda. Bila je to sedma pobeda domaćina u ovoj sezoni.

PRECRTANO:

MANČESTER SITI - SAUTEMPTON (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 0:0

Mančester Siti je na Etihadu protiv Sautemptona potpuno napadački podbacio. Naime, Građani su uputili tek jedan udarac u okvir gola i to u 90. minutu preko Fila Fodena - poslednji put bili su tako bezopasni marta 2017. godine protiv Stouka.

Opširnije OVDE.

ATLETIKO MADRID - BILBAO (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 0:0

Što bi rekli ljudi: nije svaki dan Božić! Prošle nedelje Atletiko je napravio čudesan obrt protiv Espanjola, došao je do gola za pobedu u 90. minutu, ali ovog puta mu je sreća okrenula leđa. Ili možda i nije, ako se doda da je Bilbao u 91. minutu promašio „mrtvu“ šansu, čist zicer, koji je Viljalibre poslao sa peterca preko gola.

Opširnije OVDE.

KELN - LAJPCIG (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 1:1

Kriza nastavlja da drma Lajpcig. Crveni bikovi su ostali na samo jednoj pobedi u prvenstvu i posle petog kola Bundeslige. Uspeli su da se vrate posle gola koji je postigao Keln, ali su propustili veliku šansu za potpuni preokret. Žig tragičara poneo je Dominik Soboslaj, koji je u 90. minutu imao priliku oči u oči sa golmanom Hornom i – nije pogodio.

Opširnije OVDE.

UTREHT - RKC VALVAJK (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 2:2

Kec ne samo da nije bio blizu, već domaćin može da bude zadovoljan i što je osvojio bod. Gosti su na poluvremenu vodili sa 2:1, a prethodno u osmom minutu jedanaestrac nije iskoristio Odgard. Domaćin je stigao do izjednačenja preko Duvikasa, potom imao inicijativu i pokušavao da stigne do preokreta, ali je ostalo 2:2.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Junajted vida rane iz Lige šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2021, 11:02

Pročitajte nekoliko predloga za 19. septembar…..NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...Šta vi mislite? Imate li...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.