Kristijano Ronaldo (©Reuters)
Kristijano Ronaldo (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Junajted vida rane iz Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.09.21. | 10:49

Pročitajte nekoliko predloga za 19. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
SRBIJA 1 | 18:00
Partizan - Crvena Zvezda
ID: 5828763

Zvezda četiri godine nije gledala večitom rivalu u leđa na tabeli, a sada joj se to dešava od prve runde. Poslednji put su crveno-beli na JNA slavili u 150. večitom derbiju. Od tada je domaćin ostvario dve pobede, a tri puta je bilo nerešeno. Remiji su počeli da preovlađuju u mečevima Partizana i Zvezde, pa ćemo se usuditi da vam preporučimo X.


Konačan ishod

Tip: X (3.3)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Valencia - Real Madrid
ID: 5829722

Susret velikih rivala ponovo može da ponese epitet derbija, s obzirom na to da su obe ekipe dobro otvorile trku u Primeri. Sa po tri pobede i remijem Valensija i Real su na deobi prvog mesta, te će meč na Metsalji biti ujedno i borba za čelo karavana. Čak 21 susret u nizu ovih rivala okončan je sa makar dva gola. Oni hrabriji mogu da zategnu i 3+, pošto je na 15 padalo minimum tri gola.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.65)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Verona - Roma
ID: 5829719

I pretposlednja Verona ima novog “šefa”, Igora Tudora, koji je u utorak nasledio otpuštenog Euzebija di Frančeska. Videćemo kako će Splićanin da se pokaže na duge staze, ali nije čarobnjak i zahuktala Roma bi trebalo da slavi uz 3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (3.05)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 20:45
Juventus - Milan
ID: 5829754

Milan je prošle godine posle jedne decenije savladao Juventus u Torinu. Bila je to jaka potvrda da su u italijanskom fudbalu počeli da duvaju novi vetrovi. Juventusovoj strahovladi došao je kraj. A, ove sezone Stara dama ima samo jedan bod, dok je Milan perfektan posle tri kola i deli prvo mesto. Ipak, samo najsmeliji će odigrati na pobedu Rosonera, jer Juventus će u nekom trenu morati da se otkoči, a neretko to biva u derbijima.


Konačan ishod

Tip: 2 (3.8)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 15:00
West Ham - Man.Utd.
ID: 5828467

Kristijano Ronaldo je podgrejao san na Teatru snova o šampionskoj tituli. Ali, Junajted je u Ligi šampiona otrežnjen. Sišao je sa talasa euforije. Tim je stvoren za velika dela, ali je veliko pitanje hoće li Solskjer umeti da barata sa njim. Briljirali su Čekićari na početku sezone protiv slabijih ekipa, sada je na red došao prvi pravi ispit, a Vest Hem ne može da se pohvali dobrim skorom protiv Junajteda u poslednje vreme. Teaž ispit za Junajted, predlažemo 3+.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.75)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 17:30
Tottenham - Chelsea
ID: 5828455

Samo jedan bod Čelsi ima više u odnosu na Totenhem, pa ipak ni najmanje ne sumnjamo u trijumf Plavaca. Pevci su počeli šampionat pobedom nad Mančester Sitijem, ali se od tada muče. S druge strane, Čelsi sjajno izgleda pod Tuhelom, ima samo jedan remi i to sa Liverpulom na Enfildu kada je igrao sa igračem manje. Poslednjih godina dueli ovih rivala su nešto tvrđi, pa ako sumnjate u dvojku opredelite se za 0-2.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 17:30
Dortmund - Union Berlin
ID: 5829738

Realno je da Milioneri dođu do trećeg vezanog trijumfa u prvenstvu, s tim da je Union Berlin tvrd orah i nikome ne daje popust. Dortmund je na dve ligaške pobede napakovao i jednu evropsku, a prethodna četiri meča između ova dva tima dobijali su domaćini. Ima uslova za 1&VG2.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&vg2 (2.5)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 19:00
Porto - Moreirense
ID: 5829616

Još jedan remi, onaj subotnji u derbiju sa Sportingom, i Porto već ima četiri boda manje od lidera Benfike. Zmajevi su svesni da ne smeju da dozvole Orlovima da im još više odmaknu, a i bez toga ovde kec nema alternative.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara