Izvor: Blic, 05.Jun.2023, 21:20

RASPRAVA O KOSOVU U BRITANSKOM PARLAMENTU Ministar spoljnih poslova pozvao na povlačenje specijalaca

Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Endru Mičel izjavio je danas da London poziva vladu privremenih prištinskih institucija da ukloni specijalne policijske jedinice iz opština na severu KiM, kao i novoizabrane gradonačelnike da obavljaju dužnost sa alternativnih lokacija. Za vreme današnje rasprave o situaciji na severu KiM u britanskom parlamentu, Mičel je istakao da London takođe radi sa međunarodnim partnerima na smirivanju tenzija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasprava o KiM u britanskom parlamentu, Mičel pozvao na povlačenje specijalaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2023

Državni sekretar ministarstva spoljnih poslova Velike Britanije Endru Mičel izjavio je danas da London poziva vladu privremenih prištinskih institucija da ukloni specijalne policijske jedinice iz opština na severu KiM, kao i novoizabrane gradonačelnike da obavljaju dužnost sa alternativnih lokacija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

PORUKA IZ LONDONA OHLADILA KURTIJA: Još jedan ultimatum za lažnu državu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023

Prva javna osuda Velike Britanije na račun akcija lažne države Kosovo...Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Endru Mičel izjavio je da London poziva Prištinu da ukloni specijalne policijske jedinice iz opština na severu KiM...Za vreme današnje rasprave o situaciji na severu KiM u britanskom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.