Prvi meč Arsenala posle pauze i ubedljiv trijumf, het-trik mladog napadača! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 20:49

Prvi meč Arsenala posle pauze i ubedljiv trijumf, het-trik mladog napadača! (foto)

Puleni Mikela Arteta prvi put posle skoro tri meseca istrčali na travu stadiona "Emirejts".

Arsenal je ponovo u akciji.

Fudbaleri kluba iz Severnog Londona danas su odigrali svoj prvi meč posle prekida sezone, savladali su na praznom "Emirejtsu" ekipu Čarlton Atletika sa 6:0 (2:0).

Poveli su preko Lakazeta, Francuz je matirao golmana Čarltona sjajnim udarcem sa ivice kaznenog prostora.

Prednost je duplirao Obamejang nakon sjajnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prodora po levoj strani.

U nastavku je prednost uvećao Edi Nketija, koji je imao lak zadatak da sa par metara sprovede loptu u mrežu rivala, nakon gužve koja je nastala nakon slobodnog udarca Danija Sebaljosa.

Na 4:0 je svojim drugim pogotkom povisio Nketija, a mladi Nigerijac je potom uspeo da upiše i het trik, kada je glavom smestio loptu u mrežu Čarlton nakon centaršuta Viloka.

Upravo je Vilok bio taj koji je postavio konačan rezultat, na prvu je šutirao sa ivice kaznenog prostora i poslao je u levi gornji ugao protivničkog gola.

Fotografije sa današnjeg susreta Arsenala i Čartlona možete pogledati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.