Protivnici Margaret Tačer bi da naprave žurku i proslave njenu smrt

Izvor: NaDlanu.com, 13.Apr.2013, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protivnici Margaret Tačer bi da naprave žurku i proslave njenu smrt

Londonska policija je u pripravnosti povodom najava protivnika Margaret Tačer da će u centru Londona organizovati veliku "žurku" kako bi proslavili njenu smrt.

Gradonačelnik Londona Boris Džonson je izjavio da je policija spremna na moguće nasilje, nakon incidenata na nekoliko uličnih zabava organizovanih posle smrti bivše britanske premijerke.Bilo kakvi nemiri mogli bi da podstaknu bojazni o mogućem narušavanju bezbednosti na sahrani "čelične ledi" u sredu, kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << će prisustvovati kraljica Elizabeta II, premijer Dejvid Kameron i 2.000 gostiju, medju kojima brojne uticajne političke ličnosti.Za danas nisu organizovane zvanične demonstracije, ali je više od 1.500 ljudi na društvenoj mreži Fejsbuk najavilo da će prisustvovati zabavi "Tačer je mrtva" na Trafalgar skveru koja je zakazana za 19 sati, preneo je AFP.(Izvor: B92 )
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Proslava smrti Margaret Tačer

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Apr.2013

Nekoliko stotina protivnika politike bivše britanske premijerke Margaret Tačer okupilo se danas u centru Londona kako bi proslavilo njenu smrt.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.