Pronađeno telo agenta MI6

Izvor: RTS, 25.Avg.2010, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo agenta MI6

Muškarac poznat pod imenom Geret Vilijams, inače agent britanske obaveštajne službe MI6, pronađen mrtav u svom stanu u centru Londona, a moguće je da je ubijen još pre dve nedelje.

Agent britanske obaveštajne službe MI6 poznat pod imenom Geret Vilijams pronađen je mrtav u svom stanu u blizini štaba agencije u Londonu, javlja Bi-Bi-Si.

Telo ubijenog muškarca tridesetih godina, pronašla je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u ponedeljak uveče.

Bi-Bi-Si javlja da je telo pronađeno u vreći u kupatilu stana na poslednjem spratu zgrade u centru Londona, a sumnja se da je muškarac ubijen pre više od dve nedelje.

Policija je upala u njegov stan, nakon što su kolege rekle da ga nisu videle više od deset dana. Policija je pronašla mobilni telefon i nekoliko kartica za telefon razbacanih po stanu, javlja Bi-Bi-Si.

Britanska vlada saopštila je da ne može niti da potvrdi niti da demantuje da je žrtva bila agent neke od britanskih obaveštajnih agencija, u skladu sa njenom politikom.

MI6 je britanska tajna služba, čiji agenti deluju po nalogu vladinog Generalnog komunikacionog štaba.

Rojters prenosi da detektivi koji vrše uviđaj na terenu ne veruju da je ubistvo počinjeno iz terorističkih ili špijunskih namera.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Agent službe MI6 pronađen mrtav

Izvor: B92, 25.Avg.2010

London -- Agent britanske obaveštajne službe MI6 pronađen je mrtav u svom stanu u blizini štaba agencije u Londonu, preneli su ostrvski mediji... Telo ubijenog muškarca, u tridesetim godinama života, pronašla je policija u ponedeljak uveče, prenela je agencija Rojters...Britanski Bi-Bi-Si (BBC)...

Nastavak na B92...

Špijun izboden i ostavljen u sportskoj torbi

Izvor: Blic, 26.Avg.2010, 01:20

Londonska policija pronašla je u stanu u elitnom kvartu Pimliko telo muškarca u procesu raspadanja, koji je identifikovan kao Geret Vilijams, 31-godišnjak velškog porekla, povezan sa britanskom tajnom službom MI6. Zgrada na čijom gornjem spratu je ubijeni špijun živeo u poslednjih godinu dana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.