Premijera novog Bonda 28. septembra u Londonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2021, 20:26

Premijera novog Bonda 28. septembra u Londonu

LOS ANĐELES, 20. avgusta (Tanjug) - Svetska premijera novog filma o Džejmsu Bondu "Nije vreme za umiranje" (No Time To Die) biće održana 28. septembra u Londonu, saopšteno je danas na zvaničnom Bondovom Tviter nalogu.

Ova najava je odagnala spekulacije u pojedinim medijima da bi prikazivanje filma moglo ponovo da bude odloženo zbog naglog porasta slučajeva korona virusa u nekim delovima sveta, prenosi Rojters.

Datum izlaska filma pomeren je do sada tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << puta od izbijanja pandemije u martu prošle godine pošto su bioskopi širom sveta zatvorili vrata.

Agenta 007 koga je stvorio Jan Fleming po peti put tumači Danijel Krejg.

Filmovi o Džejmsu Bondu spadaju među najvrednije filmske franšize u Holivudu, a film "Spectra" iz 2015. godine zaradio je 880 miliona dolara, dok je "Skajfol" 2012. godine zaradio više od milijardu dolara na globalnom nivou.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetska premijera filma o Džejmsu Bondu 28. septembra u Londonu

Izvor: Beta, 20.Avg.2021

Svetska premijera novog filma o čuvenom agentu Džejmsu Bondu (James) "No Time To Die" biće 28. septembra u Londonu, saopštili su danas protagonisti filma.Ostvarenje će dva dana kasnije biti u bioskopima.Svetska premijera je prvobitno bila zakazana za 31. mart 2020. godine u Londonu, ali je nekoliko...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.