Premijera Huawei P9

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 07.Apr.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera Huawei P9

Huawei Consumer Business Group u Londonskom Battersea Evolution-u predstavio je dugoočekivane modele P9 i P9 Plus. Huawei je ponovo postavio standarde u pogledu kvaliteta kamere koju je ovog puta kreirao u saradnji sa poznatim Leica brendom.
Dualna kamera novog Huawei P9 modela korisničko iskustvo podiže na jedan sasvim novi nivo pružajući ljudima mogućnost da prave fotografije u boji ali i upečatljive crno-bele. Osim dva nova telefona, Huawei je predstavio i novu narukvicu Talkband B3.
Ključni momenat bilo je predstavljanje ekskluzivnog trailera nove Huawei P9 TV reklame sa Henry Cavill i Scarlett Johansson u glavnim ulogama. Henry i Scarlett su globalni ambasadori Huawei P9 serije. Odražavajući vezu između dve svetske zvezde u Šangaju i Holivudu, snimak simbolizuje partnerstvo kompanija Huawei i Leica i mešanje slika u boji i onih crno-belih.
“Huawei je uzbuđen što korisnicima novog P9 pametnog telefona obezbeđuje najbolje iskustvo fotografisanja oslanjajući se na mogućnosti koje pruža Leica, lider u proizvodnji kamera sa tradicijom dugom više od 100 godina,” rekao je Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group.
“Korisnici širom sveta koriste pametne telefone i svake godine naprave na milijarde fotografija, što je učinilo da kamera postane jedna od najznačajnijih delova telefona. Korisnici novog P9 pametnog telefona sada će imati neverovatno jasne, bogate i autentične fotografije, napravljene moćnim telefonom majstorski dizajniranom koji izgleda neverovatno.”

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.