Premijer liga - U Londonu šou jednog čoveka po imenu Aleksandar Mitrović! Tobdžije i Vukovi rutinski! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2019, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga - U Londonu šou jednog čoveka po imenu Aleksandar Mitrović! "Tobdžije" i "Vukovi" rutinski! (video)

Veličanstveno veče reprezentativca Srbije.

U terminu od 20.45 odigrane su četiri utakmice 24. kola engleske Premijer lige.

Arsenal je na svom terenu uspeo da porazi ekipu Kardifa rezultatom 2:1, a vodeći pogodak postigao je Pjer-Emerik Obamejan sa penala u 66. minutu susreta nakon starta nad Kolašincem. Prednost je povisio Aleksander Lakazet u 83, a utešni pogodak za Velšane dao je Natanijel Mendez-Leng u četvrtom minutu nadoknade vremena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Fulam je večeras slavio protiv Brajtona nakon velikog preokreta rezultatom 4:2, a epitet apsolutnog igrača utakmice pripao je neverovatnom Aleksandru Mitroviću!

Ekipa Klaudija Ranijerija je katastrofalno ušla u meč pošto je domaćin gubio sa 2:0 već posle 20 minuta igre. Veoma raspoloženi Glen Mari postigao je golove u trećem i 17. minutu, pa je Italijan morao da reaguje tako što je zamenio Rima sredinom prvog dela igre. Potom je usledo šou Aleksandra Mitrovića u drugom poluvremenu - Srbin je prvo asistirao Čembersu, a potom i sam postigao gol u 58. minutu. Nekadašnji fudbaler Partizana je praktično sam odvukao svoj tim do pobede golom u 74. minutu meča, da bi pet minuta kasnije konačan rezultat postavio rezervista Lusijano Vijeto na asistenciju Babela.

Vulverhempton je ostvario pobedu na Molinuo protiv Vest Hema sa 3:0. Prvi pogodak na meču delo je Romana Sasa u 66. minutu meča, a svaku dilemu oko pitanja pobednika otklonio je Raul Himenez u 80. minutu. Isti igrač je šest minuta kasnije postavio i konačan rezultat.

Everton je u Hadersfildu slavio minimalnim rezultatom, a čovek odluke bio je Ričarlison postigavši pogodak već u trećem minutu. "Karamele" su ostale sa igračem manje od 66. minuta kada je Dinj dobio direktan crveni karton.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Premijer liga - Liverpule, od Rafe Beniteza sa ljubavlju! I kod Solskjera deluje "Fergi-tajm"! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2019

"Redsi" sada imaju sjajnu priliku da uvećaju prednost nad Sitijem...U terminu od 21 sat, večeras su odigrane dve utakmice 24. kola Premijer lige Engleske...Njukasl je na svom terenu uspeo da pobedi velikog favorita Mančester siti nakon preokreta sa 2:1...Sve je krenulo dobro po pulene Pepa Gvardiole...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.