Predstavljanje smartfona LG G4 28. aprila

Izvor: Radio 021, 31.Mar.2015, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljanje smartfona LG G4 28. aprila

Kompanija LG će svoj najbolji smartfon LG G4 predstaviti 28. aprila.

Kompanija LG je već poslala pozivnice na konferenciju za medije koja će se održati istovremeno u Londonu, Njujorku, Parizu, Seulu, Singapuru i Istanbulu 28. aprila.

Pozivnice sadrže moto "See the Great, Feel the Great", a nudi i suptilne nagoveštaje o dizajnu smartfona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << G4. Sivi kožni materijal je oslikan na pozivnicama, što znači da bi smartfon mogao da ima mekani zadnji deo poput Samsunga Galaxy Note.

U prethodnim izveštajima je navedeno da će ekran biti blago zakrivljen, poput onog koji poseduje LG Magna, kao i zadnju kameru od 16 megapiksela.

Zvaničnici LG-ja tvrde da će G4 biti potpuno drugačiji od prošlogodišnjeg modela G3.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.