Poznatoj glumici nikako ne uspeva da dovede život u red

Izvor: B92, 03.Okt.2014, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznatoj glumici nikako ne uspeva da dovede život u red

Američka zvezda Lindzi Lohan nedavno je debitovala na londonskom Vest endu. Međutim, ubrzo nakon toga osvanule su vrlo oštre kritike...

Lindzi je nastupila u satiričnoj drami Dejvida Memeta "Speed-the-Plow", koja govori o histeriji Holivuda.

Jedan kritičar izjavio je za novine “Daily Mail”: “Njena gluma nije ništa bolja od glume netalentovane školarke... režisera bi trebalo da je sramota što je glumicu uopšte angažovao za ovu parodiju umetnosti”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je predstavu ocenio sa dve zvezdice i nastavio: “Ne krivim je. Ako ništa drugo, dala je sve od sebe. Ali nije smela da bude ovoliko izložena. Gluma na Vest endu nije šala. Glavni negativci u celoj priči su pozorišni profesionalci, koji bi se prodali za šaku jada. U pozorištu se ne radi samo o novcu. Pozorište treba da je o istini, a istina je prošle večeri bila odsutna.”

Ni kritičar novina “The Guardian” nije bio impresioniran Lindzinim tumačenjem uloge, pa je predstavi dao samo dve zvezdice, navodeći da razlog za to nije samo njen nastup, već celokupni utisak.

Novine “The Times” bile su nešto darežljivije – predstava je ocenjena sa tri zvezdice a u naslovu je istaknuto: “Šokantne vesti: Lindzi Lohan ume pomalo da glumi”.

Jedino su novine “Metro” predstavi dale četiri od pet zvezdica uz komentar: “Prošle večeri, pristojna glumica uzdigla se iznad nivoa olupine koju je napravila od sebe u poslednjih 10 godina. Možda je prerano reći da je zvezda rođena ali, ako ništa drugo, Lohan tokom nastupa makar nije sebe ponižavala”.

Kritičari su izneli svoje utiske, a sada je na publici da odluči da li glumica zaslužuje da bude zvezda Vest enda ili je njena karijera stvar prošlosti, od koje bi trebalo da digne ruke.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.