Izvor: Piplmetar.rs, 09.Dec.2022, 02:30

Povreda Žezusa zabrinula Arsenal, uskoro pada odluka o mogućoj zameni!

Trener Arsenala Mikel Arteta rekao je da će klub razmotriti opcije u vezi sa mogućim dovođenjem pojačanja, posle povrede i operacije kolena fudbalera Gabrijela Žezusa.
Žezus je početkom nedelje u Londonu podvrgnut operaciji kolena, a povredio se igrajući za reprezentaciju Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru.
Klupski lekari nisu naveli koliko će Žezus odsustvovati, ali očekuje se da će pauza trajati construct tri meseca. Arsenal je danas na turniru u Dubaiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pobedio Lion sa 3:0, a novinari su posle utakmice pitali Artetu da li će ta povreda uticati na planove kluba u januarskom prelaznom roku.
Ono što utiče je ko smo mi kao tim, pošto nam daje toliko mnogo i šta možemo da uradimo posle toga. Kada budemo znali vremenski okvir njegovog oporavka i kada budemo znali kada će nam se vratiti, onda ćemo razmotriti opcije i pokušati da donesemo pravu odluku„, rekao je Arteta, preneo je Gol.
Upitan je i da li je zadovoljan jačinom svoje ekipe.
Mislim da je moj tim veoma dobar. Nažalost, imali smo povrede i pokušaćemo da vidimo šta možemo da uradimo da bismo bili jaki. Imamo igrače, imamo mnogo pratećih igrača. Pitanje je da li imamo igrače koji mogu da nam pruže igru i konstantnost koju treba da održimo i da se posle toga i popravimo„, naveo je Arteta.
Arsenal će na turniru u Dubaiju u utorak igrati protiv Milana.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: London,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.