Izvor: Piplmetar.rs, 06.Jul.2023, 02:31

Ponoćna „ludnica“: Đere posle drame i četiri taj-brejka pobedio Kresija i mrak, pa ugasio svetlo na Vimbldonu

Đere je odigrao poslednji meč ove srede u Londonu

Foto: AP/Tanjug


Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u drugo kolo VImbldona pošto je posle velike borbe savladao Amerikanca Maksima Kresija sa 3:1.
Posle odlaganja, kiše, pomeranja na drugi teren zbog mraka, dvojica tenisera uspela su da privedu kraju sovj duel.
Posle prvog seta u kojem su obojica tenisera >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << uzela po brejk,  Amerikanac je poveo posle taj-brejka. Potom je u drugom setu viđena slična slika. Kresi je imao 2:0, ali je Đere uspeo da izjednači i slavi u taj-brejku.
Da su Amerikanac i Srbin potpuno izjednačeni,  jedan je 58. a drugi 60. na ATP listi, videlo se i u nastavku meča. Usledio je novi prekid, mrak i pomeranje na teren koji je osvetljen. Tako je Đere, posle novog taj-brejka, trećeg u tiri seta, uspeo da dođe do prednosti od 2:1 u setovima.
Do kraja, vodila se velika borba, a onda je i četvrti set otišao u taj-brejk. Đere je imao 5:4, ali je onda Kresi vezao dva poena i poveo sa 6:5. Srpski teniser je ponovo izjednačio i upisao pobedu.
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đere posle četiri taj-brejka do drugog kola Vimbldona

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jul.2023

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se večeras u drugo kolo Vimbldona, pošto je pobedio Amerikanca Maksima Kresija sa 3:1 po setovima 6(5):7(7), 7(7):6(3), 7(10):6(8), 7(9):6(7).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.