Ponavlja se slučaj Kolašinac?!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponavlja se "slučaj Kolašinac"?!

Ekipa iz severnog Londona napravila je minulog leta sjajan posao sa angažovanjem reprezentativca BiH, sada bi da se pojačaju po istom receptu.

Sead Kolašinac je minulog leta stigao u Arsenal i to bez obeštećenja. Njemu je istekao ugovor sa Šalkeom, još pred kraj prošle sezone se dogovorio sa "Tobdžijama", a sada je jasno da je Arsenal njegovim angažovanjem napravio sjajan posao.

Kolašinca već mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smataraju pojačanjem sezone u Premijer ligi, kako je definitivno jedan takav igrač nedostajao Arsenalu, a uprava ga je pritom dovela bez plaćanja ikakvog obeštećenja.

Četa Arsena Vengera bi po istom receptu mogla da dogovori jedno pojačanje već u januaru, kako se na radaru "Gunera" našao još jedan igrač ekipe iz Gelzenkirehna.

Naime, Arsenal je zainteresovan za reprezentativca Nemačke Leona Gorecku.

Mladi vezista Šalkea zaludeo je brojne timove širom Evrope, posebno se istakao na Kupu Konfederacija gde je bio jedan od najboljih igrača "Pancera" koji su i osvojili trofej.

On je jasan da neće produžiti saradnju sa Šalkeom, aktuelna mu ističe na kraju sezone, pa će ekipa sa "Veltins arene" tako još jednom ostati praznih šaka. Pored Arsenala za Gorecku su veliko interesovanje pokazali i Juventus, Mančester Siti i minhenski Bajern, te će "Tobdžije" jasno imati veliku konkurenciju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.