Policija: Sestra koja je odala informacije o Kejt Midlton se obesila o kvaku

Izvor: Blic, 13.Dec.2012, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija: Sestra koja je odala informacije o Kejt Midlton se obesila o kvaku

Hasinta Saldana, medicinska sestra koja je odala podatke o zdravstvenom stanju Ketrin, vojvotkinje od Kembridža (bivše Kejt Midlton) izvršila je samoubistvo obesivši se šalom o kvaku na vratima u svojoj sobi, saopšteno je danas u kancelariji patologa u Londonu.

Saldanino telo su prošlog petka pronašli kolega sa posla i jedan član obezbedjenja bolnice "Kralj Edvard VII" u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Londonu, gde je Saldana radila, saopštila je saradnica patologa Linda Martindil.

Saldana je takodje imala povrede na zglobovima ruku, a ostavila je tri oproštajne poruke u svojoj sobi. Prema navodima londonske policije nije bilo sumnjivih okolnosti u vezi Saldanine smrti, koja je proglašena za samoubistvo.

Policija ispituje oproštajne poruke, intervjuiše Saldanine prijatelje, porodicu i kolege, i pregleda njen i-mejl i telefonske poruke, da bi utvrdili zbog čega je izvršila samoubistvo, izjavio je glavni inspektor Džejms Harman iz londonske policije.

Saldana se javila na telefon prošle nedelje u bolnici, kada su dva australijska radio voditelja tražili informacije o stanju vojvotkinje Ketrin predstavljajući se kao kraljica Elizabeta Druga i princ Čarls.

Saldana je prosledila poziv bolničarki koja se brinula o vojvotkinji, koja je odala voditeljima poverljive podatke o njenom zdravstvenom stanju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žrtva kraljevske trudnoće: Medicinska sestra ostavila tri oproštajne poruke i obesila se šalom o kvaku (FOTO)

Izvor: S media, 13.Dec.2012

Britanska medicinska sestra Jasinta Saldana, pronađena mrtva tri dana pošto je nasela na telefonsku šalu australijskih voditelja u bolnici gde je ležala trudna supruga princa Vilijama, obesila se o kvaku garderobera u svom stanu, saopštila je danas policija...Detektivski inspektor Džejms Harman...

Nastavak na S media...

Hasinta Saldana, bolničarka Kejt Midlton, izvršila samoubistvo u svojoj sobi

Izvor: NaDlanu.com, 13.Dec.2012

Hasinta Saldana, medicinska sestra koja je odala podatke o zdravstvenom stanju Ketrin, vojvotkinje od Kembridža (bivše Kejt Midlton) izvršila je samoubistvo obesivši se šalom o kvaku na vratima u svojoj sobi, saopšteno je u četvrtak u kancelariji patologa u Londonu... Saldanino telo su prošlog...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.