Pol Makartni nastupa na otvaranju Olimpijskih igara

Izvor: Blic, 06.Jun.2012, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pol Makartni nastupa na otvaranju Olimpijskih igara

Britanski muzičar Pol Makartni potvrdio je danas da će nastupati na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Londonu 27. jula.

Bivši član Bitlsa rekao je za Bi-bi-si Radio 5 da je zakazan njegov nastup, koji će biti poslednji po redu na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara.

Puna lista izvođača na ceremonijama otvaranja i zatvaranja Olimpijskih igara tek treba da bude objavljena.

Makartni je zatvorio proslavu kraljičinog dijamantskog jubileja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zajedno sa brojnim drugim imenima kao što su Elton Džon, Eni Lenoks, Stivi Vonder i drugi. Inače, Bitlsi su nedavno proglašeni za najuspešniju grupu tokom vladavine Elizabete Druge, na osnovu mesta koje su zauzimali na britanskim top listama.

Povezane vesti: Lejdi Gaga zbog pretnji otkazala koncert u Indoneziji
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pol Makartni peva na otvaranju Olimpijskih igara

Izvor: Kurir, 06.Jun.2012

Bivši član Bitlsa nastupaće poslednji po redu na ceremoniji otvaranja..LONDON - Britanski muzičar Pol Makartni potvrdio je danas da će nastupati na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Londonu 27. jula. ..Bivši član Bitlsa (The Beatles) rekao je za Bi-Bi-Si Radio 5 da je zakazan njegov nastup,...

Nastavak na Kurir...

Pol Makartni nastupa na otvaranju Olimpijskih igara

Izvor: Story, 07.Jun.2012, 23:22

Bivši član Bitlsa Pol Makartni potvrdio je da će nastupati na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Londonu 27. jula...Pol Mekartni, foto Profimeida

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.