Poketino ne odustaje od danskog Bejla! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poketino ne odustaje od "danskog Bejla"! (video)

Mladi ofanzivac ima neverovatne brojke iz prethodne sezone.

Vicešampioni Lige šampione će konačno trošiti svoj novac na transfere igrača, klub iz Londona je u prethodnim prelaznim rokovima bio izrazito tih kada je u pitanju pojačanje tima.

Transfer politika tima iz Severnog Londona će se izgleda zasnivati na dovođenju mladih, perspektivnih fudbalera, danas smo već pisali od borbi sa Arsenalom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oko dovođenja Salibe iz Sent-Etjena.

Prema pisanju engleskog Mejla, "Pevci" ne odustaje od svoje dobre poznate mete iz mlade reprezentacije Danske, Andreasa Skova koji nastupa za Nordsjeland. Englezi pišu kako bi za mlado krilo trebalo platiti sumu od oko sedamnaest miliona evra, iako mu ugovor sa danskim klubom ističe naredne sezone.

Devetnaestogodišnji ofanzivac je imao neverovatnu prošlu sezonu, na 44 odigrana meča zabeležio je neverovatnih 26 golova uz šest asistencija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.