Liverpulu stiže novi Van Dajk, šta dalje? (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpulu stiže "novi Van Dajk", šta dalje? (video)

Jirgen Klop će uskoro dobiti prvo pojačanje.

Sa Ostrva stižu informacije da je Liverpul potpisao svoje prvo pojačanje ovog leta.

U pitanju je talentovani defanzivac Zvolea Sep van der Berg koji će na Enfild stići u transferu vrednom tek četiri miliona evra.

Holanđanin još uvek nema ni 18 godina a već je odigrao 15 utakmica u prvenstvu Holandije, a u svom klubu je bio pod budnim okom trenera Japa Stama, te nema sumnje da je mogao da nauči mnogo od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njega.

Poređenja sa Van Dajkom su već počela zbog sličnog stila igre, uzevši u obzir visinu obeštećenja Liverpul nema šta da izgubi sa momkom kojeg su želeli i Ajaks i Bajern Minhen.

Fudbaler koji bi mogao da pojača prvi tim u istom trenutku jeste Nikolas Pepe, Liverpul je poslao ponudu od 50 miliona evra iako Lil traži celih 70.

Mnogi ga vide kao dugoročnu zamenu za Mohameda Salaha, međutim ne nazire se da bi Egipćanin mogao da napusti klub ovog leta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klopova prva kupovina: Talentovani klinac iz Holandije

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2019

Dok Enfild iščekuje prvu transfer bombu i verovatno dolazak Žuniora Firma iz Betisa, Jirgen Klop rešio je da malo zagreje navijače Liverpula i dovede prvo pojačanje ovog leta - Sepa van den Berga. Široj fudbalskoj javnosti ime i prezime ovog 17-godišnjeg dečka ne znači previše, za poznavaoce...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.