Podrška Abramoviča je dovoljna

Izvor: NaDlanu.com, 16.Feb.2012, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška Abramoviča je dovoljna

Trener fudbalera Čelsija Andre Viljaš-Boaš rekao je u četvrtak da mu ne treba poverenje celog tima, već je dovoljno da ga podržava vlasnik kluba Roman Abramovič.

"To je normalno. Ne moraju svi igrači da podrže moj projekat. Vlasnik je taj koji me podržava", kazao je Viljaš Boaš.Portugalski stručnjak našao se na meti kritika posle loših rezultata njegove ekipe u Premijer ligi.Mediji u Engleskoj često pišu i da neki igrač londonskog kluba nisu zadovoljni odnosom i učinkom trenera.Čelsi se trenutno nalazi na petoj poziciji u Premijer ligi sa 43 boda, a za vikend su poraženi od Evertona 0:2.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viljaš Boaš: Samo da me Roman podrži, igrači ne moraju…

Izvor: Sportal.rs, 16.Feb.2012

Trener  Čelsija Andre Viljaš Boaš  izjavio je da mu ne treba poverenje celog tima, već je dovoljno da ga podržava vlasnik kluba Roman Abramovič.

Nastavak na Sportal.rs...

Viljaš-Boašu igrači okrenuli leđa, njemu bitna podrška Abramoviča

Izvor: Blic, 16.Feb.2012

Trener Čelsija Andre Viljaš-Boaš izgubio je poverenje određenih igrača, ali je rekao je da mu je dovoljno da ga podržava vlasnik kluba Roman Abramovič...Čelsi je za vikend poražen od Evertona 2:0, pa je na peto mesto na tabeli i zaostaje za vodećim Sitijem čak 17 bodova. Viljaš-Boaš se odavno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.