Poćetino: Ovo je realnost, ali ne odustajemo

Izvor: B92, 04.Feb.2024, 21:10

Poćetino: Ovo je realnost, ali ne odustajemo

Menadžer Čelsija Mauricio Poćetino rekao je da su igra i rezultati koje ekipa prikazuje u poslednje vreme realnost.

"Plavci" su u nedelju popodne izgubili na svom terenu od Vulverhemptona 2:4, pre toga i od Liverpula 1:4 i po ko zna koji put razočarali navijače.

Silan novac koji je klub dao na pojačanja ne pokazuje se kao ispravna investicija.

Poćetino je posle meča u Londonu mogao da konstatuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ono što svi vide - da je njegov tim limitiran.

"Mislim da nismo dovoljno dobri. U ovom trenutku, to je naša realnost. Isto to mislim i za sebe. To što smo pokazali danas je dokaz da nismo dovoljno dobri. Nismo uspeli da se nosimo sa situacijom onako kako treba. Niko ne može da bude siguran posle ovog, ne? Ne želim ovde da dođem i da kažem da sam najbolji. U ovom momentu, ne igramo u skladu sa renomeom i istorijom kluba. Moramo to da prihvatimo i da budemo kritični. Nećemo odustati", poručio je Argentinac.

Očekivano, zvižduci su ono što su dobili od navijača.

"Razumeti navijače je zaista važno. Žao mi je. Razočarani smo kao i oni, ali do kraja moramo da se borimo zajedno. Tokom utakmice moramo da radimo zajedno da bismo postigli dobar rezultat".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.