Piksi otputovao u London zbog Aleksandra Mitrovića da se uveri da li je sve u redu s povredom

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Okt.2022, 13:42

Piksi otputovao u London zbog Aleksandra Mitrovića da se uveri da li je sve u redu s povredom

Selektor želeo da se lično uveri kako je naš najbolji strelac u istoriji reprezentacije Posle uspeha u Ligi nacija, plasmana u elitni rang ovog takmičenja, apsolutna koncentracija i briga selektora „A” tima Srbije Dragana Stojkovića usmerena je ka pripremama za Svetsko prvenstvo u Kataru. U skladu sa tim selektor je otputovao u London, kako bi se na […]
>> Pročitaj celu vest na sajtu VojvodinaUzivo.rs << /> Vest Piksi otputovao u London zbog Aleksandra Mitrovića da se uveri da li je sve u redu s povredom objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selektor Srbije posetio povređenog Mitrovića u Londonu

Izvor: Danas, 07.Okt.2022

Nakon trijumfa u Norveškoj težine plasmana u elitnu diviziju Lige nacija, Dragan Stojković, selektor Srbije, dao je sebi malo oduška, a onda je krenuo u novi serijal poseta svojim izabranicima. Prva stanica bila je London.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.