Piksi brine o svojim vedetama – posetio povređenog Mitrovića FOTO

Izvor: B92, 07.Okt.2022, 12:38

Piksi brine o svojim vedetama – posetio povređenog Mitrovića FOTO

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi posetio je u Londonu najboljeg strelca u istoriji nacionalnog tima Aleksandra Mitrovića.

Posle uspeha u Ligi nacija, plasmana u elitni rang ovog takmičenja, apsolutna koncentracija i briga selektora Stojkovića usmerena je ka pripremama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

U skladu sa tim selektor je otputovao u London, kako bi se na licu mesta video >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Mitrovićem i saznao nešto više o stepenu povrede.

Mitrović je napustio teren u meču protiv Njukasla proteklog vikenda zbog izvrnutog skočnog zgloba. Prema poslednjim informacijama, najverovatnije će propstiti duel sa Vest Hemom predstojećeg vikenda.

Tokom večere je, naravno, bilo mnoštvo tema za razgovor, među kojima su se izdvojile one koje se odnose na plan i program priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo.

Selektor Srbije je na kraju druženja poželeo Mitroviću da što pre sanira povredu i da nastavi sa odličnim igrama za Fulam.

Prvu utakmicu Srbija igra protiv Brazila 24. novembra, pre toga je i prijateljski meč 18. novembra protiv Bahreina u Rifi, i do tada selektor našeg najboljeg tima nastaviće da obilazi reprezentativace Srbije širom Evrope.

Stojković će već za koji dan biti sa ostatkom delegacije FS Srbije u Frankfurtu, gde je u nedelju 9. oktobra od 12 časova žreb kvalifikacionih grupa za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.

Naša reprezentacija nije od 2000. godine bila učesnik završnog kontinentalnog takmičenja, a na EP u Belgiji i Holandiji upravo je Stojković kao kapiten predvodio tadašnju reprezentaciju SR Jugoslavije…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Piksi otputovao u London zbog Aleksandra Mitrovića da se uveri da li je sve u redu s povredom

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Okt.2022

Selektor želeo da se lično uveri kako je naš najbolji strelac u istoriji reprezentacije Posle uspeha u Ligi nacija, plasmana u elitni rang ovog takmičenja, apsolutna koncentracija i briga selektora „A” tima Srbije Dragana Stojkovića usmerena je ka pripremama za Svetsko prvenstvo u Kataru....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.