Izvor: TvojPortal.com, 25.Jun.2012, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parker umalo ostao bez oka i OI - traži 20 miliona dolara odštete

Izvor:mozzartsport.com  Francuz će preskočiti početak priprema za veliko takmičenje u Londonu, a poslednju reč imaju lekari
U krvavom sukobu repera Krisa Brauna i Drejka u noćnom klubu VIP najviše je stradao Toni Parker. Sevale su pesnice, srča je letela na sve strane, a plejmejker San Antonija zadobio je oštećenje očne mrežice. U prvi mah nije se mislilo da je povreda teže prirode, međutim, posle detaljnog pregleda Parkeru je saopšteno da postoji mogućnost da propusti >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << predstojeće Olimpijske igre u Londonu.

Toni Parker

“Pronašao sam parče stakla u levom oku. Mogao sam da ostanem bez njega. Morao sam da se operišem, a sada učešće na OI zavisi od lekara. Žao mi je što neću moći da počnem sa pripremama, a videćemo šta će biti kasnije ”, rekao je Parker.
Francuz neće sedeti skrštenih ruku, već će podneti tužnu protiv noćnog kluba i tražiti odštetu u visini od 20 miliona dolara.
“Klub nije smeo da dozvoli ulazak Drejka i Brauna sa sve obezbeđenjem, jer je poznato da vlada velika netrpljevost između njih zbog pevačice Rijane”, poručio je advokat Parkera, Dejvid Jaroslavic.

Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.