PRVI SNIMCI BRITANSKOG TANKERA ZAPLENJENOG U IRANU! Deset članova posade zasad dobro! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI SNIMCI BRITANSKOG TANKERA ZAPLENJENOG U IRANU! Deset članova posade zasad dobro! (VIDEO)

Deset članova posade britanskog tankera Stena impero, koje su zarobili iranski vojnici, prikazani su na snimku iranske državne televizije

Brod, na kome se nakon akcije vojske vijori iranska tastava, u vlasništvu je švedske kompanije, koja je plovila pod britanskom zastavom.

Iranska islamska revolucionarna garda saopštila je da je u petak zaplenila tanker registrovan u Londonu, kao znak odmazde za britanski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << akt zaplene iranskog tankera u blizini Gibraltara, 4. jula.

Ovo je nastavak krize na relaciji Iran-SAD u koji je sada umešana i Velika Britanija, nakon što se Trampova administracija odlučila da povuče američko učešće iz sporazuma o nuklearnom naoružanju.

Pogledajte rezultate

PROJEKAT "PAKLENI PRESRETAČ" Upoznajte MiG 41, NAJBRŽI VOJNI AVION na svetu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.