PROCURILO: Nećete verovati zbog čega je Murinjo dobio otkaz, nisu u pitanju rezultati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 13:00

PROCURILO: Nećete verovati zbog čega je Murinjo dobio otkaz, nisu u pitanju rezultati (FOTO)

Kap koja je prelila čašu.

Žoze Murinjo više nije trener fudbalera Totenhema, potvrdio je britanski klub. Portugalac je napustio klupu londonskog tima posle godinu i po dana, pošto je u novembru 2019. godine preuzeo tim od Maurisija Poketina.

Iako su mnogi u prvi mah pomislil da je do prekida saradnje došlo zbog loših rezultata, istina je drugačija. Pravi razlog je nova Superliga Evrope, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdi poznati sportski novinar Trevor Azul.

According to @thechicoazul,

Tottenham saked Jose Mourinho this morning after he refused to take players onto the training ground over the club’s proposed Super League admission. 😱😱 pic.twitter.com/FpuYD30Ztr

— BRGoals (@BRGoals) April 19, 2021

"Totenhem je dao otkaz Murinju nakon eksplozivnog jutra, on je odbio da vodi trening ekipe zbog ulaska kluba u Superligu Evrope."

Ako će Superliga zaista zaižveti, postavlja se pitanje za šta Liverpul večeras (21.00) igra na gostovanju Lidsu - ako će ostati u Ligi šampiona, onda mu je ovo jedan od presudnih mečeva u borbi za plasman u to takmičenje. U svakom slučaju, kvota na dvojku je 1,77, a na GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Liverpul.

Murinjo je bio jedan od najglasnijih protivnika osnivanja zatvorenog takmičenja za bogate klubove, pa se ozbiljno zakačio sa predsednikom kluba Danijelom Levijem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.