PROCURILO IZ ENGLESKE: Bivši napadač LONDONSKOG PREMIJERLIGAŠA sledeća BOMBA Partizana! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURILO IZ ENGLESKE: Bivši napadač LONDONSKOG PREMIJERLIGAŠA sledeća BOMBA Partizana! (FOTO)

Mreže se usijale.

Čelnici Partizana ne staju u finišu prelaznog roka, u ponedeljak je potpisao Zoran Tošić, danas Milan Mitrović, u sredu Nemanja Antonov, ali očekuje se da do četvrtka uveče, kad se završi prelazni rok, u klub stigne još najmanje jedno, a možda čak i dva zvučna pojačanja. Portal Srbija danas je još juče nagovestio mogućnost da u Humsku stigne napadač Kairata Žerar Gou (pročitajte OVDE), što je potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svom Tviter nalogu i Džejmi Dejvis, poznati engleski fudbalski novinar. Dejvis međutim najavljuje i da su čelnici Partizana zainteresovani za Modiba Majgu, iskusnog 30-godišnjeg napadača koji je slobodan igrač.

I understand Partizan are interested in two players; Gerard Gohou and Modibo Maïga.

— Jamie Davies (@JamieJonDavies) 28. август 2017.

Standardni reprezentativac Malija (57 utakmica, 13 golova), želi da se vrati u Evropu, gde je igrao za KPR, Le Men, Sošo, Mec i Vest Hem, gde se najduže i zadržao (2012 - 2015). Maiga je slobodan igrač, pošto je njegov, sad već bivši klub Al Itihad iz Kalbe, ispao iz elite. Reprezentativac Malija je spreman za novi izazov, a ostaje da se vidi da li engleski novinar ima prave informacije i da li će sportski direktor Partizana Ivica Ilev dovesti još jednog Afrikanca u klub, posle Tavambe, Sume i Solomona.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.