Opadaju cijene nafte

Izvor: Capital.ba, 08.Nov.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opadaju cijene nafte

LONDON, Cijene nafte danas su u padu zbog nesigurnosti oko mogućnosti postizanja američko-kineskog trgovinskog sporazuma i rasta zaliha u SAD. U Londonu je cijena sirove nafte “brent” manja za 92 centa i sada je 61,37 dolara po barelu. Cijena svjetle sirove nafte u NJujorku je pala za 87 centi i iznosi 56,28 dolara po barelu. Trgovinski spor Kine i SAD traje 16 mjeseci i predstavlja uzrok usporavanja globalne privrede. Kinesko >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Ministarstvo trgovine saopštilo je juče da će u naredne dvije sedmice u različitim fazama ukinuti carine. Međutim, u ovaj komentar je kasnije izražena sumnja jer je Rojters javio da se u američkoj administraciji protive ovom planu. Američka Administracija za energetske informacije saopštila je da su u SAD zalihe sirove nafte u porastu jer su rafinerije smanjile proizvodnju, pa izvoz opada. Srna Чланак Opadaju cijene nafte се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Cijene nafte pale prema 61 dolar zbog neizvjesnosti oko američko-kineskog sporazuma

Izvor: SEEbiz.eu, 08.Nov.2019

LONDON - Cijene nafte pale su u petak na međunarodnim tržištima prema 61 dolar jer trgovce muči neizvjesnost oko američko-kineskog trgovinskog sporazuma a dodatni pritisak stvaraju i veće američke zalihe nafte...Na londonskom je tržištu cijena barela pala 92 centa u odnosu na prethodno zatvaranje,...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.