One su nove Kardašijanke: Ponosna sam na svoje ćerke, izgledaju neverovatno

Izvor: B92, 24.Jan.2017, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

One su nove Kardašijanke: "Ponosna sam na svoje ćerke, izgledaju neverovatno"

Pedesetpetodogišnja Maruga živi sa svojim bliznakinjama Tašom i Tejnijom u Londonu, koje uči kako da prilike koje im se pruže u životu iskoriste na najbolji mogući način.

Priznaje da je ljubomorna što u mladosti nije imala prilike da postane model kao njene ćerke.

Bez obzira na to što nije uspela da izgradi karijeru modela, tvrdi da je najzgodnija u porodici koju naziva britanskim Kardašijanima.

"Volim da sam u centru pažnje i zaista smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zgodni, veoma smo zgodni“, rekla je Maruga koja i dalje tvrdi da je atraktivnija od svoje dece.

Kako nije primer običnog roditelja, ova mama je ponosna na svoje ćerke zato što su povećale grudi, operisale noseve i redovno odlaze na botoks.

"Veoma sam ponosna, veoma su zgodne, mislim da izgledaju zaista neverovatno. Jedinstvene su i donose nešto novo u ovu industriju. Jednostavno sam srećna zbog svoje dece“, rekla je ona.

Možda će uskoro moći da pariraju porodici Kardašijan, s obzirom na to da su na društvenim mrežama jako popularne, a od svoje zarade uspele su da kupe luksuznu kuću za porodicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.