On je nevin i ima nefer tretman: Pamela Anderson otkriva šta je zatekla u zatvoru u kom se nalazi Asanž

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"On je nevin i ima nefer tretman": Pamela Anderson otkriva šta je zatekla u zatvoru u kom se nalazi Asanž

„Asanž nema fer tretman i ne zaslužuje da bude u zatvoru sa najvišim stepenom obezbeđenja“, rekla je glumica Pamela Anderson.

Pamela Anderson posetila je Džulijana Asanža osnivača „Vikiliksa“ u britanskom zatvoru „Belmarš“.

Kaznu u trajanju od 50 nedelja, Asanž služi u zatvoru „Belmarš“ na jugoistoku Londona.

„Belmarš“ porede sa zatvorom na Kubi, u kojem su američke vlasti držale najopasnije islamiste, pre svega zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga što su u britanskom „Gvantanamu“ smešteni izuzetno opasni zatvorenici.

Holivudska glumica koja je i ranije branila Asanža, rekla je novinarima da je on nevin i da ima nefer tretman.

- Sjajno je što sam ga videla, ali ovo je zloupotreba zakona. Apsolutno je šokantno što nije mogao da izađe iz svoje ćelije - rekla je glumica.

Asanž je u zatvoru zbog kršenja uslovne slobode, a Sjedinjene Države traže njegovo izručenje zbog navodnog hakovanja kompjutera Pentagona.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.