Oglasio se dečko tragično stradale voditeljke: Toliko sam izgubljen da nemam reči FOTO

Izvor: B92, 16.Feb.2020, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se dečko tragično stradale voditeljke: "Toliko sam izgubljen da nemam reči" FOTO

Britanska voditeljka Karolina Flek (40) pronađena je juče mrtva u svom stanu u Londonu.

Istraga o detaljima smrti je u toku, ali se pretpostavlja da je Karolina izvršila samoubistvo nakon dugogodišnje borbe sa mentalnim problemima, ali i teškog životnog perioda kroz koji je prolazila.

Zbog sumnjivih poruka koje je pronašla u telefonu svog 13 godina mlađeg dečka Luisa Bartona, Karolina ga je fizički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napala, zbog čega je bila uhapšena.

Nakon ovog incidenta par nije prekinuo vezu već je Barton pokušao da javno opravda svoju partnerku. Tom prilikom je Barton istakao koliko je voli i žali zbog svega što se desilo.

Takođe, on nije želeo da podigne tužbu protiv nje, ali tužilaštvo nije želelo da odustane od slučaja, pa je za nekoliko dana slavna plavuša trebalo da se pojavi na sudu.

Barton (27) se jutros oprostio od voljene devojke veoma emotivnom objavom na Instagramu.

"Moje srce je slomljeno, imali smo nešto toliko posebno. Toliko sam izgubljen da nemam reči, toliko me boli, toliko mi nedostaješ. Znam da si se uvek osećala sigurno kada si sa mnom, uvek si mi govorila da ne misliš ni o čemu drugom kada si sa mnom. Ali sad mi nije bilo dozvoljeno da budem tu, iako sam iznova i iznova pitao. Biću tvoj glas, bebo, obećavam da ću postaviti sva pitanja koja si želela i dobiću sve odgovore. Ništa te neće vratiti nazad, ali ja ću se truditi da te učinim ponosnom svaki dan. Volim te svim srcem", napisao je on.

Karolina Flek je bila ranjiva, istakao je njen menadžerski tim, a zbog toga krivi ne samo tužilaštvo, već i producente rijalitija "Love Island" koji je Karolina vodila, a koji su joj dali otkaz nakon incidenta.

Kako trvrde njeni prijatelji, poznata voditeljka pila je antidepresive pre smrti, nije videla izlaz iz situacije u kojoj se nalazila, a osećala se kao da je sama na svetu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRETUKLA GA, ZBOG NJEGA JE MORALA NA SUD Oglasio se dečko voditeljke koja je PRONAĐENA MRTVA: "Obećavam da ću dobiti sve odgovore"

Izvor: Blic, 16.Feb.2020

Karolina Flek, voditeljka iz Velike Britanije koja je pronađena je mrtva u svom stanu u Londonu u 40. godini života, nedavno se našla u centru skandala zbog fizičkog napada na svog dečka Luisa Bartona.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.