Izvor: Beta, 26.Jul.2010, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKS raspisao konkurs za maskotu olimpijskog tima

BEOGRAD, 26. jula 2010. (Beta) - Olimpijski komitet Srbije raspisao je u ponedeljak konkurs za izradu rešenja za maskotu olimpijskog tima na Igrama u Londonu 2012. godine.

Konkurs OKS traje do 21. avgusta, a pravo učešća imaju fizička i pravna lica koja pošalju idejno rešenje, originalno po koncepciji i obliku, koje simbolizuje nacionalnu snagu i duh olimpizma, navodi se u saopštenju.

Autor najboljeg rešenja biće nagradjen sa 1.000 evra i ostalim nagradama. Informacije o propozicijama konkursa nalaze se na sajtu OKS-a www.oks.org.rs.

Na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine tim Srbije obeležiće 100 godina od svog prvog nastupa na Igrama.


Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova maskota OKS-a

Izvor: RTS, 26.Jul.2010

Olimpijski komitet Srbije raspisao je konkurs za izradu rešenja za maskotu olimpijskog tima na Igrama u Londonu 2012. godine. ..Konkurs OKS traje do 21. avgusta, a pravo učešća imaju fizička i pravna lica koja pošalju idejno rešenje, originalno po koncepciji i obliku, koje simbolizuje nacionalnu...

Nastavak na RTS...

Nacrtajte maskotu Srbije za OI 2012

Izvor: Mondo, 26.Jul.2010

Olimpijski komitet Srbije (OKS) raspisao je u ponedeljak konkurs za izradu rešenja za maskotu olimpijskog tima naše zemlje na Igrama u Londonu 2012. godine.

Nastavak na Mondo...

OKS DAJE 1.000 EVRA ZA MASKOTU OLIMPIJSKOG TIMA

Izvor: Kurir, 26.Jul.2010

BEOGRAD - Olimpijski komitet Srbije (OKS) raspisao je konkurs za izradu rešenja za maskotu olimpijskog tima na Igrama u Londonu 2012. godine..BEOGRAD - Olimpijski komitet Srbije (OKS) raspisao je konkurs za izradu rešenja za maskotu olimpijskog tima na Igrama u Londonu 2012. godine...Konkurs OKS traje...

Nastavak na Kurir...

Nacrtajte maskotu Srbije za OI 2012

Izvor: 24sata, 26.Jul.2010

Konkurs OKS traje do 21. avgusta, a pravo učešća imaju fizička i pravna lica koja pošalju idejno rešenje, originalno po koncepciji i obliku, koje simbolizuje nacionalnu snagu i duh olimpizma, navodi se u saopštenju.

Nastavak na 24sata...

Još dve godine do OI u Londonu

Izvor: B92, 27.Jul.2010, 00:20

U utorak će startovati dvogodišnje odbrojavanje do početka Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine...London će taj događaj proslaviti otvaranjem pojedinih sportskih objekata i početkom konkursa za volontere. ..Sportisti će imati priliku da testiraju objekte koji su izgrađeni za Olimpijske igre...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.